Verwijderen van Douane drempels

Van tevoren weten of er sprake is van beperkte fiscale vertegenwoordiging. Voorkomen dat zendingen onnodig door magazijnen en/of clearing points gaan. Ervoor zorgen dat werknemers van toeleverende bedrijven zijn opgeleid tot professionele aangevers. Internationale logistiek wordt overspoeld door steeds veranderende regels en voorschriften. Aangevuld met een douane die zich in verschillende delen van de wereld anders gedraagt.

Om hiermee om te gaan is kennis, geduld en vooral een vooruitziende blik vereist. Om problemen en/of verkeerde interpretaties te voorkomen. Ervoor te zorgen dat goederen ongehinderd naar hun bestemming kunnen worden vervoerd.

Euro Forwarding weet dat het omgaan met douanemensen het domein van experts is. Dus hebben we de op dit vlak beste mensen uit de business verzameld. Over de hele wereld. Om struikelblokken te verwijderen voordat ze zich voordoen. En klanten het comfort te geven dat ook dit onderdeel op de best mogelijke manier wordt afgehandeld: op de Smart Solution manier van Euro Forwarding.