De opslag en tracking die je zoekt

Goederen, machines, onderdelen en producten van A naar B vervoeren is één ding in de logistiek. Het creëren van de mogelijkheid om op te slaan, de inventaris altijd in beeld te hebben, te (her) verpakken, de orderpicking te verzorgen en bovendien het vervoer naar consument te verzorgen is iets heel anders. Maar voor elke echte supply chain-professional een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering. Service die het 'all-in-level' bereikt, en zelfs een ‘one-stop-shop’ realiseert.

Euro Forwarding heeft in Nederland alleen al drie locaties in Rotterdam en één op Schiphol. Met alle zorg omkleed, zodat je goederen altijd veilig zijn, verzorgd en precies op de juiste manier behandeld. Aangevuld met de mogelijkheid om via hun geavanceerde IT-oplossingen dagelijks online de inventaris te bewaken.

Efficiëntie is een belangrijke pijler onder professionele logistiek. Maar de warehousefaciliteiten en services van Euro Forwarding brengen dit naar een hoger niveau. Voor MKB-bedrijven kansen creërend die normaal voor corporates zijn weggelegd. Tegen een prijs die je wenkbrauwen omhoog doen gaan. Bekijk dus de Smart Solutions van Euro Forwarding en bel voor een afspraak. Je zult versteld staan ​​wat ze je te bieden hebben.