Industrie: waar omvang telt

Of het nu gaat om grote hoeveelheden goederen tegelijk of het transport van een enorme machine naar een productiefaciliteit. Binnen de industrie-logistiek is omvang van belang. Wat betreft de wijze van transport, de afhandeling, de douane, de uitdagingen op milieugebied en nog veel meer.

Experts

Experts in de toeleveringsketen van de industrie moeten dus groot kunnen denken, zonder de details te negeren. Moeten bulk begrijpen, maar ook elke ton lading in het oog kunnen houden. Met overzicht en zicht op elk individueel onderdeel. Daarvoor is een speciaal soort professionals nodig. Zeldzaam te vinden, en nog moeilijker te contracteren.

Outsourcen

Daarom outsourcen industriële bedrijven hun toeleveringsketen. Waardoor zij zich verzekeren van de top in logistiek. Omdat professionele kennis, ervaring, kwaliteit en perfecte uitvoering de sleutel vormen naar de juiste logistieke oplossingen.

Smart Solutions

Euro Forwarding heeft alle noodzakelijke kennis en kunde samengebracht in één brede Smart Solution voor de industrie. Afgestemd op haar behoefte. Zich realiserend dat hier sprake is van kleine marges: in tijd, in geld, in kwaliteit en in fouten. En multimodaal supply chain management een kunstwerk moet zijn. Met het gebruik van blockchain als dagelijkse routine.