Wanneer één item het verschil maakt

Denk even na over je productieproces en wat er gebeurt als een vitale machine uitvalt. Met de noodzaak een onderdeel te vervangen dat aan de andere kant van de wereld wordt geproduceerd. Het bestellen ervan is tegenwoordig vrij eenvoudig.

Maar loods je dit onderdeel snel door de douane? Hoe krijg je het op het eerste beschikbare vliegtuig? Hoe regel je  dat het onderdeel met zorg wordt behandeld? En omringd met de benodigde veiligheidsmaatregelen, precies op de juiste manier verzekerd? Als je dat allemaal zelf regelt, wordt je productieproces langer dan nodig onderbroken. Met extra kosten en meer hoofdpijn.

Voor deze omstandigheden heb je een vaste supply chain-expert nodig. Waarmee de logistiek rond broodnodige onderdelen - vanuit jouw oogpunt - wordt teruggebracht tot één simpel telefoontje. Omdat de samenwerking al bestaat, is alles op zijn plek om zaken zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Tegen kosten die je ook al kent.

Euro Forwarding kan zowel groot als klein denken én doen. En zit in de aard van haar Smart Solutions. Logistieke dienstverlening van vandaag en morgen gekoppeld aan ‘old school’ kwaliteiten als flexibiliteit, ethiek, excellente communicatie en een no-nonsense manier van werken. Alle ingrediënten om een serviceblauwdruk op maat te maken.

Met Euro Forwarding vertrouw je op het beste in de logistieke business. En voorkom je dat er problemen ontstaan. Dus: bel ze. Ze maken het de moeite waard.