Logistiek & science: Drop Shipping

Je klanten hun bestelde product beloven zonder dat ze in je opslag liggen. Tot een paar jaar geleden werd deze praktijk beschouwd als een recept voor rampen en faillissementen. Maar vandaag is het realiteit. Dankzij supply chain management van de volgende generatie: uitgebreide logistieke ervaring, snelle afhandeling, digitale ‘tovenarij’, state-of-the-art planning en enorme transportkennis bij elkaar.

Drop shipping is een vak waarin logistiek en wetenschap samenkomen. Niet iets voor angsthazen of onervaren mensen. Want als er ooit een supply chain-oplossing is geweest met nano-foutmarges, dan is het deze. Daarom is het zo belangrijk dat ondernemers de juiste logistieke partner kiezen. Een die weet waarover hij het heeft. En nog belangrijker: die kan leveren. Elke dag, alle dagen.

Euro Forwarding is vanaf het begin de uitdaging van drop shipping aangegaan. Heeft zich door de vroege kinderziektes heen gewerkt en deze tak van sport ontwikkeld tot een van haar Smart Solutions. Iets waar ze erg trots op zijn en graag met je delen. Dus, als drop shipping past bij jouw bedrijfsontwikkeling, bel ze dan. Want op een betere plek dan deze kan je dit specialisme niet beleggen.